Annons

Imponerande show av Eric

Annons

Eric Löwenthal Eric Löwenthal kommer till Skellefteå den 12 februari.

NÖJE I höstas slutade Sofia Andersson Lundberg på Folkparken men det har inte hindrat henne från att fortsätta arrangera stora event i Skellefteå. Ikväll är det dags för komikern Eric Löwentahl på Nordanåteatern.

När Sofia Andersson Lundberg slutade på Folkparken sparkade hon liv i sitt eget eventbolag For Events AB. Det har öppnat möjligheten att arrangera event i fler lokaler.

– Det finns många olika lokaler i Skellefteå som passar för olika saker. Jag tycker att det är kul att till exempel prova använda bollhallen för en storslagen konsert och nästa gång vara på Scandic för en mysigare känsla, säger hon.

Inom en månad har hon, och har haft, tre stora projekt som är öppna för allmänheten – i tre olika lokaler. Det var Tommy Körberg på Folkparken den 29/1, komikern Eric Löwenthal på Nordanåteatern den 12/2 och Shirley Clamp på Scandic 28/2.

Av de tre eventen ligger humorshowen med Eric Löwenthal, som arrangeras ikväll, varmt om hjärtat.

– Jag är extremt imponerad av Eric. Det är väldigt modigt av honom att gå in så personligt med sitt eget liv – och göra det på ett roligt sätt. Han använder humor till att prata om en väldigt viktig sak, säger hon.

Eric Löwntahl är känd från att uppträda på allt från Norra Brunn i Stockholm till stora och små scener runt om i Sverige. Föreställningen ”Fadern – i Faderns, Sonens & Försäkringskassans namn” är en humorshow om att vara far till en son med en grav utvecklingstörning.

– Humor har alltid varit min ventil. Att avdramatisera det okända med ett förlösande skratt är kanske inte det enda sättet, men det är mitt sätt, säger komikern Eric Löwenthal själv om sin föreställning i ett pressmeddelande.

Köp biljetter här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons