Annons

Framtidsmässa på Scandic

Annons

Framtidsmässan

SAMHÄLLE En gemensam plats för dig som vill veta mer om möjligheter till arbete och utbildning i Skellefteå.

Framtidsmässan är en satsning och ett resultat av ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen och Skellefteå kommun. Avsikten är att skapa en gemensam arena för dig som vill veta lite mer om möjligheter till arbete och utbildning. Att du under den här mässan ska få möta företag med rekryteringsbehov på kort och på lång sikt.

”Välkommen till Framtidsmässan 2015 den 18 februari på Scandic.En ny gemensam mötesplats för dig som söker nya möjligheter till en spännande framtid i Skellefteå. Nu har vi närmare 70 företag och 45 miniseminarier att erbjuda dig som besökare, helt gratis, på dina egna villkor – välkommen!”, skriver Skellefteå kommun på sin hemsida.

Mässan är öppen för dig kl 9-20. Du behöver inte förboka dig och det kostar ingenting.

Läs mer om mässan här »

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons