Annons

Händer i helgen 16-17/1

Annons

hander_i_helgen_1NÖJE I helgen kan ni testa nya dansgolvet på Allstar bland mycket annat.

Fredag 16/1

Ikväll är det match i SHL. Skellefteå AIK tar emot Frölunda på hemmaplan. Har du inte fått tag på biljetter till matchen, så rekommenderar vi givetvis att ta med kompisgänget till någon av stadens sportbarer för god stämning och god mat. Ring genast för att boka bord på O´learys, Allstar och Old Williams.

Ni som inte är intresserade av ishockey kan alltid ta en afterwork på någon av barerna i stan. På Old Williams kan du spela ett parti biljard eller varför inte kasta lite dart. Carl-Viktor bjuder ikväll på gruppen Tre trubadurer, från kl. 22.00. Coasters och Bishops arms och Bryggargatans Bar håller givetvis öppet också.

Vill man dansa ikväll, så är det Allstar som gäller. Förra helgen hade de smygpremiär för deras nya dansgolv i bakfickan. Ålder för kvällen är 18+.

Lördag 17/1

Även idag är det Match i SHL. Men nu är det Brynäs som står för motståndet och matchen spelas på bortaplan. För att få njuta lite extra och få  lite mer stämning, så kan vi tipsa om sportbarerna, även ikväll. O’Learys, Allstar och Old Williams tar emot er och visar matchen ikväll. Senare under kvällen kan man njuta av de underhållande trubadurerna Marcus & Co på Carl-Viktor. De drar igång efter kl. 22.00. Joel Norrfors spinner sköna beats på Bryggargatans Bar från kl. 22.00. Coasters och Bishops arms underhåller er gäster som de brukar på lördagskvällar.

Ikväll är det endast Allstar som håller öppet sin nattklubb. Har man fyllt 20+, så är man välkommen in. DJ Stefan Nilsson ser till att musiken flödar ut ur högtalarna. Verandan har alltså stängt sin nattklubb fram till den 24/1.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons