Annons

Händer i helgen 19-20/12

Annons

En Julnattsdröm 2014NÖJE Nu är det inte många dagar kvar till Julafton. I helgen kan du bättra på julstämningen lite extra.

Fredag 19/12

Nu har man redan börjat träffa en hel del hemvändare på stan. Då passar det ypperligt att ta en sväng på krogen och träffa gamla bekanta. Ikväll är det blanda annat konsert på Nordanåteatern med ”En julnattsdröm”. Ifjol blev det en dundersuccé och det såldes slut direkt. Ikväll får ni lyssna och njuta av underbar sång av Hedvig Lundmark, Jakob Jonsson Ollander, Jennifer Gustafsson och Nils Lundqvist. Kl 19.00 drar de igång.

Pubarna Coasters, Bishops Arms, Old Williams, Carl-Viktor och Bryggargatans Bar håller öppet. Verandan håller öppet sin bar ”Keckas Corner” direkt efter jukshowen, klockan 22.00, med Fri entré. Allstar och O´learys håller igång sina dansgolv med sina DJ´s, som spelar det bästa för stunden.

Lördag 20/12

Nordanås Café kan du idag njuta av fina julvisor till sammans med Saga Eserstam och Hans Ericsson. Konserten är gratis. Konserten börjar redan klockan 14.00. Även idag är det två förställningar av ” En julnattsdröm” på Nordanåteatern. Klockan 16.00 och 19.00.

Verandan håller öppet sin bar och restaurang för alla hemvändare med skön loungemusik. Alltså ingen nattklubb ikväll. Allstar och O´learys bjuder in alla som är över 18+ att skapa stämning på deras dansgolv efter klockan 22.00.

Bryggargatans bar håller öppet från klockan 17.00 och från klockan 22.00 bjuder bröderna Norrfors på skön loungemusik att trivas med.

Barerna Carl-Viktor, Bishops Arms, Coasters och Old Williams håller som vanligt öppet hela kvällen.

Snart är det Julafton!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons