Annons

Händer i helgen 10-11/10

Annons

Labyrint

NÖJE På lördag kommer gruppen Labyrint till Skellefteå och Mollys/Allstar.

Fredag 10/11

Fredagskvällen kan ni starta med en skön afterwork på någon av pubarna i stan. Under kvällen är det O´learys och Allstar som bjuder upp till dans med kvällens dj´s.

Uppe på Mullberget är det livekonsert med Kongh, Moloken och Blodet. Alla är välkomna från klockan 21.00 och inträdet är 60 kronor.

I övrigt är det öppet på barerna Old Williams, Carl-Viktor, Bryggargatan, Bishops arms och Coasters.

Lördag 11/11

Idag spelar Skellefteå AIK mot Djurgården på hemmaplan. Matchen börjar redan klockan 16.00 och har du inte fått plats på arenan, så rekommenderar vi er att boka bord på någon av sportbarerna O´learys, Allstar eller Old Williams för bästa upplevelse tillsammans med vänner.

Ikväll har skoterturnén Ruffriders turnéstopp i Skellefteå. Varje år släpper Grimborg production en häftig skoterfilm med massor av coola trix. Så ikväll kan du få chansen att se denna eftertraktade skoterfilm på Nordanåteatern med start kl. 20.00.

Verandan tuffar man på med nattklubb, på övervåningen, för alla som är över 20+.

Allstar/Mollys bjuder ikväll på livemusik i form av hip-hop grabbarna i Labyrint. Åldern är från 18+ och entré löser man direkt i dörren. Även O´learys bjuder på ett steppande dansgolv efter klockan 22.00.

Bryggargatan är det fullt ös i loungen från klockan 22.00 med kvällens bar-dj.

I övrigt är det barerna som levererar skön stämning kvällen lång.

Vi ses i vimlet gott folk!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons