Annons

Presenterar ny destination

Annons

Split

RESA Samarbetet mellan Skellefteå Airport och researrangören Kroatienspecialisten fortsätter. I dag presenteras Split som ny destination med fyra avgångar i augusti nästa år.

– Vi är jätteglada att kunna erbjuda ett nytt resmål till Kroatien. Resorna till Dubrovnik har varit en succé och nu får Skellefteborna möjligheten att uppleva en ny del av det natursköna landet, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport

Med ett typiskt Medelhavsklimat, 2 600 soltimmar om året och lägre priser än de flesta andra länder i Europa har Kroatien på senare år seglat upp som ett av de mest eftertraktade resmålen bland nordeuropéer. Landet har en fascinerande historia och erbjuder ett brett utbud av upplevelser – inte minst inom kultur och natur, men även ett spännande gastronomiskt kök, bad och charmiga vingårdar.

Från Skellefteå Airport går flyget till Split, Kroatiens näst största hamnstad och en bra utgångspunkt om man vill ta sig vidare ut i den kroatiska skärgården. Kroatienspecialisten erbjuder boende på Makarska rivieran, i Vodice och på ön Brac.

– Dessa tre destinationer är de mest populära i Kroatien och till skillnad från Dubrovnik är de kända för sina långa stränder. Hotell och lägenheter är oftast belägna direkt på stranden och de håller generellt sett lägre priser än i Dubrovnik, säger Haris Nuspahić, marknadschef, Kroatienspecialisten.

Resorna sker med avgång 2, 9, 16 och 23 augusti 2015. Resenärer från Skellefteå Airport flygs med Croatia Airlines och deras A320 med 174 stolar ombord.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons