Annons

Inspireras av Navid Modiri

Annons

Navid ModiriNavid Modiri.

SAMHÄLLE Nu är åter dags för oss under 35 år att inspirera, inspireras och prata om hur vi påverkar Skellefteås framtid.

I april arrangerades den första inspirationsträffen under parollen ”Framtiden bestämmer vi”. Ett 100-tal samlades då på Folkparken för att diskutera Skellefteås framtid med varandra och politiker. På plats fanns även föreläsaren Johannes Hansén som pratade om mod.

Nu är det dags igen.

På fredag den 19 september träffas vi under 35 år som vill förbättra och utveckla Skellefteå.

Klockan 19.00 öppnas dörrarna till McWell på Folkparken och 20.00 kommer en av Sveriges mest anlitade och hyllade föreläsare, Navid Modiri, att föreläsa. ”Allt är påhittat – bli en som hittar på” är rubriken.

– Hans grundtes är enkel: allt som finns idag har hittats på av någon, någon gång, och det vi hittar på idag kommer finnas i morgon. Navid uppmanar till mod och kreativitet, och river murar mellan åhörarna. Navid får människor att lyssna på varandra och prata med varandra, på riktigt.

Efter föreläsningen fortsätter kvällen med mingel och förhoppningsvis många givande samtal i puben.

Arrangemanget, som är kostnadsfritt, är ett initiativ av inspirationsgruppen Agera Mera.

Fredag 19 september, gratis inträde.

19.00 Dörrarna öppnas
20.00 Föreläsning av Navid Modiri
21.00 Mingel, musikquiz och pubhäng
01.00 Tack för ikväll

Läs mer här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons