Annons

Ny butik öppnar i CK

Annons

CK

INREDNING I början av juli öppnar inredningsbutiken ”Happy Store By JTs Butik” i Citykompaniet. Det är JTs Butik, som redan idag har verksamhet på Sörböle, som alltså startar ytterligare en butik med ett urval av det befintliga sortimentet.

Happy Store By JTs Butik kommer att ligga på gatuplan på det som tidigare varit en eventyta i CK. Tyngdpunkten i sortimentet kommer att ligga på mindre inrednings- och presentprodukter. Det fullskaliga sortimentet kommer fortfarande att säljas i JTs Butik på Sörböle.

– JTs Butik har haft en spännande utveckling där deras sortiment vuxit i popularitet hela tiden, framförallt via webbshopen. Vi har saknat en presentbutik i CK och Happy Store By JTs Butik är ett intressant koncept som vi tror kommer falla väl ut, säger centrumledare Helena Sundberg i ett pressmeddelande.

Sara Viklund, ägare av Happy Store By JTs Butik, ser fram emot öppningen och tror att det ökade kundflödet, som en butik i CK innebär, även kommer att gynna den befintliga butiken på Sörböle samt webbshopen.

– Vi är mycket glada över möjligheten att öppna i CK och tror att vi kan bidra till butiksmixen på ett positivt sätt. I och med att vi syns mer centralt skapar vi också en ökad kännedom om vår övriga verksamhet, säger Sara.

Happy Store By JTs Butik säljer inredning med märken som bland annat Rice, Bloomingville och Muuto. Byggnationerna av den nya butiken påbörjas i dagarna och kommer att stå helt färdig för öppning den 3 juli.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons