Annons

Händer i helgen 17-20/4

Annons

Cleo_o_comp
Cleo och Kristin Amparo uppträder på Klubb Konkarong på Mollys på Långfredag.

NÖJE Påskhelgen är fullproppad med härliga nöjesaktiviter för alla nöjeslystna människor. Bland annat startar ett nytt klubbkoncept på fredag.

Skärtorsdag 17/4

Påskfirandet inleds med en finaldrabbbning mellan Färjestad och Skellefteå AIK, på bortaplan. Se till att du har bokat bord på någon av följande ställen, som visar matchen. Allstar, O´learys, Old Williams och Verandan visar matchen på storbildsskärmar inne i stan.

Efter matchen finns det möjlighet till att släcka törsten på följande ställen. Old Williams och Bishops arms håller öppet sina barer och Allstar håller öppet sin sportbar hela kvällen lång.

O´learys är det nattklubb med DJ Robbin direkt efter matchen ända fram till klockan 02.00.

Coasters och Carl-Viktor håller ikväll stängt.

Långfredag 18/4

Ikväll är det bara att välja och vraka på nattklubbsfronten för de som är över 18+. På Mollys är det premiär för det nya klubbkonceptet Klubb konkarong. Det är tre Skelleftetjejer som dragit igång detta projekt och ikväll är det drottningarna av hiphop och soul, Cleo & Kristin Amparo. Tillsammans med deras vapendragare Broke ’N Tipsy intar de Mollys för att bjuda på en hejdundrande show. Ålder 18+

Allstar är det Nattklubb med DJ Mr Hurtig, som lirar plattor hela kvällen efter klockan 22.00. Åldern är 18+.

Verandan är det DJ Joel Norrfors, som står för plattvändandet och hälsar alla 18+:are välkomna på dansgolvet. Dörrarna öppnas redan 22.00.

Bishops arms, Old Williams och O´learys håller öppet sina barer hela kvällen lång.

Coasters och Carl-Viktor håller stängt ikväll.

Påskafton 19/4

SM-Final tre spelas idag på hemmaplan, uppe på Skellefteå Kraft Arena. Se till att boka bord på någon av följande ställen för att få lite extra känsla av laganda tillsammans med andra fantaster. Allstar, O´learys, Old Williams och Verandan visar matchen på storbildskärmar.

Allstar Kör igång sin nattklubb för 18+:are från klockan 22 med DJ Macke Marklund. Verandan Drar igång med sin nattklubb för alla som är över 22år ikväll tillsammans med DJ Mattias Carleson.

Carl-Viktor håller ikväll öppet med Trubaduren Rossco Galloway från klockan 21.00.

Bishops arms, Old Williams och O´learys håller öppet i vanlig ordning.

Söndag 20/4

Idag klockan 10 är det premiär för SöndagskryssetNordanå. Start och målgång är vid receptionen på Skellefteå Museum. Fina priser till vinnarna. Slingan är runt Nordanåområdet och anpassad för både yngre och äldre deltagare. Läs mer HÄR.

Old Williams och Bishops Arms håller också öppet denna söndag.

Ha en skön påskhelg, så ses vi i ett hoppande vimmel!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons