Annons

Stor hårvisning på Folkparken

Annons

468_2_140226_sebjak

NÖJE/MODE Den 5 april arrangerar Folkparken tillsammans med fyra tjejer från Guldstadsgymnasiet en hårvisning. Efteråt blir det nattklubb med Sebjak, en av Sveriges nya DJ-stjärnor.

Det är Jennifer Andersson, Jennifer Eriksson, Zandelie Hällgren och Emma Persson som under namnet 4 Future arrangerar en hårvisning tillsammans med Folkparken den 5 april.

– Vi gör detta projekt för att vi kände att vi ville göra något större än en visning för skolan. Vi har fått hjälp av sponsorer och personalen på Folkparken för att vägleda oss rätt och det har vi lärt oss massor av. Det känns så kul att vår idé kommer bli verkligen, säger tjejerna i ett pressmeddelande.

Efter hårvisningen blir det nattklubb med en av Sveriges nya DJ-stjärna Sebjak – som har varit warmup till Avicii och spelat med världsartister som Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Laidback Luke och Bob Sinclair.

– Vi är stolta över att vara en del av detta arrangemang. Kul att se fyra drivna ungdomar komma med en idé som vi får hjälpa till att producera, säger arrangörerna på Folkparken.

Biljetter finns att köpa på Tickster.com och Turistbyrån.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons