Annons

Proffsiga artister gjorde succé

Annons

NÖJE På lördagskvällen intog jazzdrottningen Gunhild Carling och hennes familj Skellefteå. Tillsammans bjöd de på en fantastiskt bra show.

När jag kliver in på den slutsålda konserten på Folkparken vet jag inte vad jag ska förvänta mig. Men när showen drar igång märker man direkt på de 22 showartisterna att detta kommer att bli väldigt bra. Under två och en halvtimme bjuds vi på både härliga sångnummer och fartfyllda dansnummer. Vi får inte heller glömma de otroligt roliga variténumrena som avlöste varandra med jämna mellanrum.

Tillsammans med Gunhild Carling bjuder orkestern, som till stor del består av hennes familjemedlemmar, på otroligt välspelade jazztoner från den tidigare eran, nämligen 30-40-talet.

När jag går runt i lokalen under showen, så ser jag på gästerna att de stortrivs. Det fanns något för alla denna kväll. De som gillade musiken fick sitt, de som ville höra kompetenta musiker fick sitt och de som ville ha en helhet av sång, musik och dans fick sitt.

Publiken visade sin upskattning med stående ovationer och ett takfast handklapp för att visa sin uppskattning för det man hade fått se och höra under kvällen.

Om ni får möjlighet att se och lyssna på Gunhild Carling med hennes big band, så tycker jag att ni ska göra det, för det var en otroligt trevlig upplevelse.

På scen: Gunhild Carling med Carling big band. Totalt 22 personer ingick i showen. 16 musiker och 6 dansare.

Plats: Folkparken

Publik: 650 sittande gäster (Fullsatt)

Längd: 2,5 timme inkl. paus

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons