Annons

Gör din egen kopparlampa

Annons

INREDNING Pysseltrenden fortsätter i Sverige.  Här visar jag min egna kopparlampa, hoppas ni blir pysselsugna!

När jag ska börja med ett projekt eller ett pyssel så ritar jag alltid upp min idé som jag vill framställa och börja skriva ner vad jag behöver. Till min kopparlampa så behöver jag kopparrör, betong, stor glödlampa och till sist en elsladd och några el-tillbehör.

Jag köpte mina kopparrör på Jäders Värme för att de har ett stort utbud av kopparrör, mässing och stål och de hjälper dig med allt du behöver. Sedan gick jag till Clas Ohlson och plockade ut de el-tillbehör som jag behövde till lampan. Om du inte vet hur man kopplar ihop sladden så fråga din man/fru, sambo eller mamma/pappa de vet säkert hur man gör.

Jag började att välja ut en vanlig plastlåda som jag ville ha som lampfot, tänk på att foten inte får vara för liten för då tippar lampan. Blanda vatten och betong i bunken och låter de stå ett par dar.

Sen kopplade jag ihop alla kopparrör så som jag ville att de skulle se ut och till sist förde jag igenom sladden och kopplade ihop den med glödlampan. För att få lite stabilitet i lampan så använd dig av genomskinligt lim, det gör susen.

Hoppas ni känner er inspirerade och blir pysselsugna!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons