Annons

Ny teaterföreställning

Annons

Teater Bartolini

NÖJE I vattenskålen Skellefteå sprattlar Ellenor och Saga omkring, tampas med småstadens normer, sitt eget navelludd och arbetslinjens Sverige.  Detta resulterar i en timmes humorshow fylld av personliga betraktelser, vassa sketcher och påstridiga alteregon.

Fishtank är en humorserie, hösten 2013 spelas två fristående avsnitt. Först ut var ”Fishtank – 5:2 lägger ut” som hade premiär den 10 November på Waynes Coffee i Skellefteå.

Nu på söndag kommer uppföljaren, ”Fishtank – Till Salu”. Den nya delen har tema konsumtion, och man behöver inte ha sett första delen för att enkelt kunna hänga med i den nya.

”Fishtank – Till Salu” spelas endast tre gånger: 14.00 Söndag 15/12. 19.00 Torsdag 19/12 och 14. 00 Söndag 22/12. Förra delen hade fullsatt på varje föreställning så tänk på att köpa biljetter i tid! Biljetterna säljs på Waynes Coffee, Torget.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons