Annons

Händer i helgen 22-23/11

Annons

Curly Ann

NÖJE Countrybandet Curly Ann besöker Skellefteå i helgen.

Fredag 22/11

Helgen börjar med en härlig aferwork med kollegor eller goda vänner på någon av stadens restauranger eller pubar. Som vanligt på fredagar så Håller Allstar öppet för alla som vill dansa och har passerat myndig ålder. Dörrarna öppnas 22.00 till nattklubben och stängs inte förrän 02.00.

Givetvis kan man välja att forsätta sin pubrunda på någon av alla ställen som håller öppet ikväll. På Old willams kan ni utmana varandra i dartspel eller ett parti biljard. Coasters bjuder in till skön mysig stämning på tjärhovsgatan.

O´learys kör på som vanligt med härliga sportprogram på alla tv-apparater. Carl-Viktor bjuder som alltid upp till trubadurgig på helgen, vem som entrar scenen den afton ser ni efter kl. 22. Kanske är det just du som får göra ett gästframträdande!

Lördag 23/11

Idag spelar Skellefteå AIK hemmamatch mot Linköping. Antingen ser du matchen uppe på arenan eller så ser du till att boka ett bord på någon av våra sportbarer tillsammans med dina vänner.

Kvällen fortsätter bland annat med A Tribute to The Last Waltz, som kommer tillbaka till Skellefteå, denna gång till Folkparken. Ensemblen som framför The Bands klassiska avskedskonserten The Last Waltz är i grunden Skellefteå-musiker som kryddas med gäster från Luleå och Umeå. Cirka 30st musiker kommer ge publiken en musikalisk upplevelse under en tre timmars konsert som avslutas med DJ Patrik Jonsson och dansgolv! En kväll med glatt umgänge, livemusik och dans.

Gillar du country så kan det vara en god idé att besöka Coasters, då Stockholmsbandet Curly Ann besöker deras scen och spelar sköna klassiska countrylåtar.

Om det är dansgolvet som hägrar ikväll så kan du med lätta steg ta dig till Allstar, som erbjuder alla myndiga att välta dansgolvet från kl. 22 ikväll. På Verandan har kvällens DJ Robbin ågren redan börjat ladda för en dansant kväll. Åldern är som vanligt 20+ och ni kommer in genom att betala 100 spänn i dörren.

I övrigt så håller pubarna öppet i vanlig ordning.

Ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons