Annons

Gunhild Carling till Skellefteå

Annons


Gunhild Carling
Foto: Pressbild

Nöje SKELLEFTEÅ Hyllade föreställningen på Folkparken i januari.

I början av nästa år är det dags för hyllade jazzdrottningen Gunhild Carling och Carling Big Band att ge sig ut på sin årligen återkommande varietéföreställning. Den 25 januari kommer hon till Folkparken och Skellefteå.

– Det kommer bjudas på storbandsjazz i 30-40-talsstil med solistinsatser och dansuppvisning av den världsbekanta Lindy Hop-truppen ”Harlem Hot Shots” samt klassiska varieténummer som svävande damer, akrobatik och humor, skriver Folkparken i ett pressmeddelande.

Showen kommer vara i två och en halv timme enligt arrangören.

– Det blir en fartfylld kväll med 16 musiker och 6 dansare.

Det är första gången Gunhild kommer med sin egna show till Skellefteå.

Biljetter köper ni på www.tickster.com eller Turistbyrån i Skellefteå

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons