Annons
MyrornaNöje SKELLEFTEÅ Premiär den 25 oktober för Myrornas nya butik.">

De öppnar på Solbacken

href="http://www.megafonen.nu/noje/de-oppnar-pa-solbacken/">Myrorna Nöje SKELLEFTEÅ Premiär den 25 oktober för Myrornas nya butik.

Annons
Myrorna

Nöje SKELLEFTEÅ Premiär den 25 oktober för Myrornas nya butik.

Fredag den 25 oktober är det premiär för Myrornas nya butik i handelsområdet Solbacken i Skellefteå.

–  Myrorna har funnits i Skellefteå sedan 1992 och har en trogen kund- och givarkrets, säger butikschef Stefan Johansso i ett pressmedelande.

– Solbacken växer och det är självklart för oss att etablera oss här som ett perfekt komplement till övrig handel. Vi tror också att vi kommer närmare både givare och kunder här, och hoppas på att fler lär sig att skänka allt fint de inte längre behöver eller handla secondhand hos oss istället för att köpa nytt. Återanvändning blir allt mer populärt och man är medveten om att man behöver spara på jordens resurser, fortsätter Stefan Johansson.

I Myrornas butik kommer allt från inredning och fint porslin till vinterjackan och festblåsan med färgstarka paljetter att säljas. 100 procent av vinsten går till Frälsningsarméns sociala arbete för de som har det svårt i samhället.

–  På Myrorna handlar man med hjärtat. Vi erbjuder lustfylld och prisvärd shopping samtidigt som man gör något bra för miljön och för utsatta människor i Sverige, säger Stefan Johansson.

Myrornas nya butik på Solbacken håller ”smygöppet” från den 23 oktober, men den stora premiären med erbjudanden och festligheter sker fredag den 25 oktober. Den gamla butiken på Gymnasievägen är stängd från den 22 oktober.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons