Annons
SKELLEFTEÅ Se nu till och njut av denna julhelg.">

God jul önskar vi er alla

class="alignnone size-full wp-image-4202" title="tomten" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/12/tomten.jpg" alt="" width="468" height="311"/> SKELLEFTEÅ Se nu till och njut av denna julhelg.

Annons

SKELLEFTEÅ Se nu till och njut av denna julhelg.

Då var det äntligen julafton. Se nu till att ta hand om varandra och njut till fullo av god mat och dryck. På juldagen och annandagen drar festerna igång, och då hoppas vi att ni har kolhydratladdat ordentligt. För då öppnas stadens krogar för er som vill dansa och mingla med hemvändare fullt ut.

Med detta så vill vi på megafonen.nu önska alla våra besökare, medarbetare, kunder, familjer och vänner en riktigt god och trivsam jul!

Vi ses i julvimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons