Annons
SKELLEFTEÅ Sarah Dawn Finer kommer till Folkparken i vår.">

Ännu en artist till Skellefteå

href="http://www.megafonen.nu/tavlingar/vinn-presenkort-pa-coasters/"> SKELLEFTEÅ Sarah Dawn Finer kommer till Folkparken i vår.

Annons

SKELLEFTEÅ Sarah Dawn Finer kommer till Folkparken i vår.

Förra veckan gick Folkparken ut med att Petter, Ison och Fille gästar Skellefteå den 2 mars. 

Nu presenterar de ännu en bokning till våren. Sarah Dawn Finer åker ut på vårturné med nya hyllade albumet ”Sanningen kommer om natten” och den 25 april 2013 kommer hon och hennes band till Folkparken i Skellefteå.

– Detta är nästa pusselbit i vår satsning om att återföra Folkparken till en naturlig musikarena i Skellefteå och vi hoppas att denna bokning blir populär bland företag men även privatpersoner. Det kommer bli en kväll då man har möjlighet att först njuta av en god middag hos oss och därefter inta showplats för 1,5 timmes konsert med en otroligt duktig sångerska, säger Sofia Andersson Lundberg och Martin Hedqvist på Folkparken.

 Om konserten och Sarah.

”Sanningen kommer om natten” är hennes första skiva på svenska och är till stor del skriven av och tillsammans med Mauro Scocco. Hon har också samarbetat med Salem Al Fakir, Näääk och Magnus Tingsek på skivan som är producerad av Johan Röhr, som även är kapellmästare för bandet. Konserten kommer naturligtvis också att innehålla några av Sarahs största hits från tidigare album. Sarah Dawn Finer, som har en av Sveriges bästa röster, släppte sitt debutalbum ”A Finer Dawn” 2007. Albumet var skrivet av Sarah själv och sålde omedelbart guld. Även hitsingeln ”I Remember Love” sålde guld, blev etta på Svensktoppen och var 2007 års mest spelade svenska låt på radio! 2009 kom hennes andra fullängdsalbum ”Moving On” som följdes av en konserthusturné våren 2010. Skivan gick rakt in på förstaplatsen på såväl albumlistan som iTunes försäljningslista och sålde snabbt guld. Albumet har fått sin titel från Sarahs populära låt ”Moving On” som tävlade i Melodifestivalen 2009. Låten gick till finalen i Globen och fick högst poäng av Melodifestivalens internationella jury, samt knep dessutom det prestigefyllda priset ”Melodifestivalen Artistic Award 09”. 

Sarah Dawn Finer personifierar uttrycket ”artisten som gjort allt”

– Jag längtar efter att få möta publiken, musicera och att få spela dessa fina låtarna live, säger Sarah och fortsätter.

 – Det är det bästa med att få göra skivor, att få göra de på turné… ”på riktigt”,
säger Sarah

Missa inte en av Sveriges bästa sångerskor live i vår! Mer information gällande entrébiljetter, matbiljetter och företagspaket släpps 11 december.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons