Annons
SKELLEFTEÅ Skellefteåtjejen Linda Bäcklund skriver om mode.">

Ny blogg på Megafonen.nu

href="http://www.megafonen.nu/mode/ny-blogg-pa-megafonen-nu/"> SKELLEFTEÅ Skellefteåtjejen Linda Bäcklund skriver om mode.

Annons

SKELLEFTEÅ Skellefteåtjejen Linda Bäcklund skriver om mode.

Linda börjar blogga från och med idag 21/6.

Vem är du?
– Jag är en fartfylld tjej som har stort intresse för allt gällande mode, kläder och trender. I sommar fyller jag 20 år, skrapar in lite vuxenpoäng och flyttar därmed hemifrån för första gången. Jag är uppvuxen i Kåge, men flyttade till Skellefteå när jag var nio år. Just nu jobbar jag extra på SF Bio och på sidan om det har jag precis startat upp en egen webbshop som jag har tänkt satsa på närmare hösten.

Vad kommer man att kunna läsa på din blogg?
– I min blogg kommer ni få hänga med i min vardag, fester och självklart mode, trender och allt som hör där till!
– Min förhoppning är att jag ska kunna bidra med bra inspiration som ska locka mina läsare. Jag kommer att ge läsarna en bra inblick i mitt liv, ge tips, visa kläder och annat som jag själv tycker inspirerar.

Vad är det som gäller i sommar?
– I sommar tycker jag man ska bära ljusa färger och även VÅGA bära mycket färg. Jeansjackan är också något som alla borde ta fram. Dip dye-trenden är inte bara en fin hårtrend utan är något som fungerar bra även på kläder. Tycker också indian-hippiestilen är himla fin. Mycket fransar, mocka & läder. Stilettklackarna & platåskorna är också något som ligger högt på listan.
– Det är även ljusa och färggranna kläder som gäller hos killarna. En snygg blazer och någon stilren t-shirt är något som alltid går hem. Blanda gärna den sportiga stilen med den lite finare ”uppklädda” stilen. Basebolljackorna tycker jag funkar även i år.

Till Lindas blogg »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons