Annons
SKELLEFTEÅ "Grymt tråkigt hur Norran har vridit artikeln"">

Nova lovar större lokaler

href="http://www.megafonen.nu/noje/nova-lovar-storre-lokaler/"> SKELLEFTEÅ "Grymt tråkigt hur Norran har vridit artikeln"

Annons

SKELLEFTEÅ ”Grymt tråkigt hur Norran har vridit artikeln”

I dagens Norran berättar tidningen om att nattklubben Nova har 800 biljetter ute till försäljning – men bara tillstånd för 400 personer.

– Nova får ta in 400 personer. Några speciella tillstånd att ta emot fler gäster utomhus finns inte, säger Magnus Karlsson, utredningssekreterare till Norran.se.

Men arrangörerna på Nova är inte nöjda med hur tidningen vinklat artikeln.

– Vi på The Nova tycker att det är grymt tråkigt hur Norran har vridit artikeln som publicerades idag, säger Samir Sandberg och fortsätter:

– Vi har valt att söka ännu större lokaler inför studenten för att trycket är så stort på biljetter och vi vill att ”ALLA” studenter ska se Adam Tensta och Crossfire live den 8 juni. Vi kommer under helgen publicera det nya stället vi kommer vara på så vi vill faktiskt att folk ska bortse från den info som står i Norran för den är ej korrekt.

– Vi har pratat mycket om att släppa en tredje bomb vilket är en ännu större lokal, och vi lovar att studenterna kommer inte bli besvikna.

Norran svara på kritiken:

– Vår artikel är helt korrekt. Vi ville se om de hade de tillstånd som behövs för att arrangera en sådan fest de hade utlovat och som de faktiskt i denna stund lovar på sin hemsida. Det fanns inga tillstånd och inga garantier heller. Så som vi förstått det så sökte de kontakt med Folkparken efter att vi börjat röra i tillståndsfrågan. Resultatet kan faktiskt bli att vår granskning gör det möjligt för dem att lösa problemen i tid, säger Norrans chefredaktör och ansvarige utgivare Lars Andersson.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons