Annons

Fisk och potatis

Annons

Man kan göra ”fisk och potatis” på många vis. Hade först tänkt göra torsk med äggsås och kokt potatis som jag längtat efter ett tag. Men jag tog min torsk och dubbelpanerade den, gjorde mos av potatisen och en snabb ”remoulad” med bostongurka jalapeno och majonnäs. Till fiskpinnarna gjorde jag också en äggsallad. Riktigt gott och matbetygen idag från familjen var skyhöga!

20120424-190538.jpg

Idag tvärträffade jag Mange och fick en sneakpeak på torsdagens Megatidning! Det ser bra ut! Hoppas ni ska tycka om den!

~

Äggsallad för 4
4 ägg
1 vårlök, finstrimlad
1/2 burk lätt crème fraîche
1 msk majonnäs
lite chiliflakes
svartpeppar från kvarn
salt

1. Koka äggen nästan hårda, kyl, skala och hacka smått.
2. Strimla och skölj vårlöken och blanda den och resterande ingredienser.
3. Smaka av med salt och peppar.
4. Servera till fiskpinnar, sallad, på smörgås eller till vad du vill!
~

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons