Annons
SKELLEFTEÅ The Nova, Mollys och Toxicbar om varför just dom är bäst.">

Alternativ för studenterna

href="http://www.megafonen.nu/noje/flera-alternativ-for-studenterna/"> SKELLEFTEÅ The Nova, Mollys och Toxicbar om varför just dom är bäst.

Annons

SKELLEFTEÅ The Nova, Mollys och Toxicbar om varför just dom är bäst.

Årets studenter får sommarlov den 8 juni. Den kvällen finns det tre ställen som gått ut extra hårt med att de vill att studenterna festar loss hos dem.

Megafonen.nu ställde frågan Varför ska studenterna komma till just er?

Tobias på Mollys/Allstar:
– Vårt Full House Party 18+ den 8 juni kommer vara säsongsfinalen för vårterminens öppethuskvällar. Precis som vanligt kommer vi erbjuda två dansgolv, fyra barer och möjligheten att ta in väldigt mycket folk.
– Att bara köra som vanligt duger dock inte en sån här kväll. För att det ska bli en värdig final håller vi på att boka in bra artister, DJ:s och annat roligt vi kan hitta på. Det ska märkas att det är final, att skolan är slut och att sommarlovet äntligen är här! Förköp släpps så fort vi har ett färdigt program för kvällen.

Peter på Toxicbar:
– Med stor erfarenhet av så väl nattklubb/events, studentevenemang samt flerårig närvaro i stan så känner vi till vad just Skellefteåbor efterfrågar när dom vill ut och roa sig.
– Vi har flera år i följd arrangerat just den här kvällen som vi vet är extra speciell för studenterna och med det också lärt oss att vara extra lyhörda inför förslag och önskemål just en sådan här speciell kväll. Hos oss är gästen alltid nummer 1! Vi håller till på Folkparken så att alla ska rymmas.
– Det blir en fantastisk kväll som garanterat ingen vill missa!

Samir på The Nova:
– För det första: Adam Tensta står på scen och ger er house och rap på högsta nivå. Adam Tensta är den första av TVÅ artister som kommer uppträda under kvällen.. Den andra artisten kommer vi släppa längre fram, så håll ut..
–För det andra: Så äger festen rum både inomhus och utomhus. Vår innergård kommer göras om till en stor nattklubb med ett grymt STORT dansgolv. Barer och häng runt bord kommer finnas utomhus och inomhus självklart. Så vi har Dj inomhus och dj utomhus som startar redan klockan 20.00 och vi trycker inte på stop förrän klockan 02!! Alltså har folket 6 galna timmar framför sig.
– För det tredje: Ålder på eventet är 93:or+.. Alltså inte 18+! Är du 94:a och tar studenten så får du bevisa det med att ha din studentmössa på dig.
– Förköpen släpps måndagen den 12 mars och vart ni kan köpa får ni veta i veckan.


Adam Tensta på The Nova. Foto: Pressbild

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons