Annons
SKELLEFTEÅ Elias har fått ledigt för att spela på Coasters i helgen.">

Vote dukakis på Coasters

class="alignnone size-full wp-image-8635" title="Vote dukakis" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2012/01/Vote-dukakis.jpg" alt="" width="468" height="312"/> SKELLEFTEÅ Elias har fått ledigt för att spela på Coasters i helgen.

Annons

SKELLEFTEÅ Elias har fått ledigt för att spela på Coasters i helgen.

Elias Wahlberg, Skelleftegrabb, har fått ledigt från jobbet i London och kommer den 7e januari att spela på Coasters. Kvällen till ära släpps även en digital singel, ”The Senator Called”, via Periferin. Mycket nytt, en del gammalt, och mellansnack på cockney-engelska utlovas.

Elias är även känd från Skelleftebandet Stolen deer, där han spelar bas. För att lyssna in er på vad Elias blanda annat kommer att bjuda på, ska ni surfa in på denna sida eller denna.
Spelningen börjar cirka 21.00, så se till att komma i tid.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons