Annons
SKELLEFTEÅ Club 40 och Hullabalo startar det nya året på mollys.">

Mera nöjen på mollys

class="alignnone size-full wp-image-4361" title="Mollys" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/01/mollys_18.jpg" alt="" width="468" height="185"/> SKELLEFTEÅ Club 40 och Hullabalo startar det nya året på mollys.

Annons

SKELLEFTEÅ Club 40 och Hullabalo startar det nya året på mollys.

Nattklubben Mollys startar detta år med två av deras populäraste koncept. På fredag är det 40-plussarna som får knyta på sig dans skorna och dressa på sig finstassen. Denna gång är det dresscode kavaj som gäller. Bakom skivspelarna är det Fredrik Stenlund, som ska ta hand om gästerna på bästa sätt, så att hela dansgolvet kommer att koka av glädje. Dörrarna öppnar 22.00.

På lördag  är det dags för ungdomarna att ta sig an dansgolvet på Mollys. Då öppnar nämligen 18-års konceptet hullabalo bar. Helgen innan skolan drar igång, får man möjlighet att svettas lite extra då kvällens dj drar igång feta sköna beats, som garanterar ett hett dansgolv. Portarna öppnas 22.00.

Under nästa helg kommer två andra lyckade koncept att göra comeback. Nämligen hårdrocks konceptet ”The Basement” med Clark Lane, som gästar scenen. Och på lördag nästa vecka kommer den grymma urban DJ:n, Dj Baby J, på besök till mollys. Mer info om dessa koncept kommer under nästa vecka.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons