Annons
SKELLEFTEÅ Kommer ut första gången den 22 mars.">

Megafonen.nu blir tidning

href="http://www.megafonen.nu/noje/megafonen-nu-blir-tidning/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Kommer ut första gången den 22 mars.

Annons


Magnus och Peter. Foto: Theodor Ekenstedt/Norran

UPPDATERAT: HÄR LÄSER DU PREMIÄRNUMRET!

SKELLEFTEÅ Kommer ut första gången den 22 mars.

Efter snart två år på internet tar vi nu steget och kommer från och med mars komma ut som tidning. Vi känner att det är ett bra steg att ta för att fortsätta sprida ett bra budskap om Skellefteå och nå ännu fler personer.

Fokus på bra, aktuellt, fräscht innehåll

Vi vill göra en tidning och hemsida som är läsvärd och efterlängtad. Vi lägger stor vikt vid att göra ett bra innehåll och kommer förutom en heltidsanställd skribent och fotograf även anlita frilansare. Målgruppen kommer att fortsätta vara densamma som för hemsidan: Människor som har en mental ålder mellan 18 och 35 år. Inriktningen på innehållet är i stora drag nöje, mode, mat, inredning och aktiviteter.

Fortsatt satsning på webb

Hemsidan Megafonen.nu har i dagsläget nöjesnyheter, stans största vimmelgalleri, intressanta bloggar och en kalender med aktuell information. Bara för att vi lanserar en tidning kommer vi inte att lägga mindre fokus på webben, tvärt om. I vår kommer vi lansera en uppfräschad variant av Megafonen.nu med ett gäng nyheter.

Tidningen kommer att komma ut 10 gånger per år, med start 22 mars, till hushållen i och runt Skellefteå – och självklart även finnas tillgänglig på webben.

/Magnus Lindkvist och Peter Ziolkowski, ägare av Megafonen.nu

Annonsera? Kolla här för utgivningsplan och priser »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons