Annons
SKELLEFTEÅ Verandan satsar ännu mer på nattklubbslivet i stan.">

Nya nattklubben i stan

class="alignnone size-full wp-image-8361" title="verandan by night" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/11/verandan-logga-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="204"/> SKELLEFTEÅ Verandan satsar ännu mer på nattklubbslivet i stan.

Annons

SKELLEFTEÅ Verandan satsar ännu mer på nattklubbslivet i stan.

I höstas drog verandan igång sin nattklubb på prov för att sedan utvärdera och se om de kunde hitta en fortsättning. Nu har man kört några månader, och resultatet visar att man kommer att fortsätta att driva nattklubb med några förändringar för att visa att man vill vara med och bidra till nattlivet i Skellefteå.

– Det har varit lite blandad kompott, nu under hösten, med gäster som besökt våra nattklubbskvällar, säger Håkan Persson, driftansvarig på Verandan.

Vad kommer ni att göra nu?

– Vi har som mål att jobba hårt för att få till den rätta nattklubbskänslan i hela lokalen, just nu har det bara kännts som att det är dansgolvet som är nattklubb och det övriga inte är det, berättar Håkan och fortsätter.

– Vi kommer att jobba mer med belysningen och andra detaljer som ska ge den rätta känslan av nattklubb.

Man kommer även att ta hjälp av personal, som ska hjälpa till att promota deras nattklubb. Nu har man knytit åt sig Bartendern Erik ”Laser” Marklund som ska hjälpa till att få igång det nya konceptet ”verandan by night”, som nattklubben kommer att heta nu framöver.

– Det känns super skoj att verandan vill satsa och att jag får vara med på tåget, berättar Erik och fortsätter.

– Nu på fredag är det premiär och det ska verkligen kännas som en nystart då vi drar igång.

”Slippa köa så länge”

– Det är nu byggt en extra bar, som kommer att vara i bruk från och med fredag, berättar Erik och fyller i.

– Nu ska man slippa köa så länge för att få sig något att dricka, vi kommer att vara det enda stället i stan som har tre barer och definitivt de snabbaste.

-Dansgolvet kommer att koka hela kvällen med sköna DJ:s, med den rätta festmusiken, berättar Erik.

Juldagen 22år

Nu på fredag är det allstå premiär för det nya nattklubbskonceptet ”Verandan by night”. Ålder för fredagar kommer att bli 21år och lördagar kommer det att vara 23år. På juldagen kör man den klassiska åldern 22år, som det har varit i huset sedan tidigare ägare.

– Efter nyår kommer det att bli ändringar i åldersgränserna på våra klubbkvällar men det återkommer vi om senare, berättar Håkan.

Verandan by night
Ålder 21år fredagar
Ålder 23 år lördagar
Öppettider 22-02

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons