Annons
SKELLEFTEÅ Mash Up International skapar tryck på dansgolvet.">

Novemberfinal på Mollys

href="http://www.megafonen.nu/noje/novemberfinal-pa-mollys/"> SKELLEFTEÅ Mash Up International skapar tryck på dansgolvet.

Annons

SKELLEFTEÅ Mash Up International skapar tryck på dansgolvet.

Det är dags för Mollys novemberfinal.

– Den här gången har vi äran att presentera Mash Up International på vår scen. Vi lovar att det kommer bli en klubbupplevelse utöver det vanliga, hälsar Tobias från Mollys.

Mash Up International är en producent- och DJ-grupp som består av Robert Dinero, Uffie Ice och Money Mats Norman. De inspireras av global klubbmusik. På dansgolvet kommer du höra influenser från angolansk kuduro, brasiliansk bailefunk, cumbia, dancehall och sydafrikansk kwaito. Det som håller allt samman är rytmen, basen och känslan av stökig karneval.

Ni har hört deras remix av ”Veronica Maggio – Jag kommer” som går varm på radiokanalerna just nu. Med en mängd hyllade spelningar bakom sig, dansgolvshymnen ”Animal” tillsammans med Gnucci Banana, ett gäng remixer som studsar ur högtalarna och nya släpp på gång kommer Mash Up International fortsätta sätta klubbar i brand.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons