Annons
SKELLEFTEÅ Patrik kommer underhålla under middagen på lördag.">

Patrik Öhlund på Statt

class="alignnone size-full wp-image-7915" title="Patrik Öhlund" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/10/Patrik-Öhlund.jpg" alt="" width="464" height="261"/> SKELLEFTEÅ Patrik kommer underhålla under middagen på lördag.

Annons

SKELLEFTEÅ Patrik kommer underhålla under middagen på lördag.

Under hela våren och sommaren har det pågått stora byggnationer på stadshotellet i Skellefteå. Nu när allting snart är klart börjar man kunna presentera ett nöjeskoncept för hösten. Förutom nattklubbskvällar kommer man att satsa på lite artister och shower fram till jul. Först ut bland artisterna är den skön sjungade ”party-killen” Patrik Öhlund från Piteå.

På lördag kommer Patrik att underhålla under middagen, tillsammans med pianisten Micke. De kommer att bjuda på ett koncept som heter ”Som det ska låta”. Det hela går ut på att Patrik går runt bland gästerna och tar emot önskningar på låtar, som sedan Patrik och pianisten micke framför på scenen, uppblandat med egna låtar.

Patrik själv kan erbjuda allt i från, Stad i ljus till Highway to hell, Kvällens repertoar blir ju mycket till vad gästerna gör den till. Kombinationen av en oerhört kompetent sångare och en folklig ”party-kille”, som verkligen kan lyfta en kväll är smått unik.

Se nu till att boka middagspaket på Verandan, stadshotellet, så att just du inte missar denna show.

Efter middagen så erbjuder Verandan Nattklubb, för de som har passerat åldern 23.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons