Annons
SKELLEFTEÅ Nu på lördag uppträder Labero i Eddahallen.">

Labero – ”20 år senare”

class="alignnone size-full wp-image-7974" title="Joe Labero" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/10/joe-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="300"/> SKELLEFTEÅ Nu på lördag uppträder Labero i Eddahallen.

Annons

SKELLEFTEÅ Nu på lördag uppträder Labero i Eddahallen.

Det är 20 år sedan Labero slog igenom på Berns Salonger. Det firar han med en exklusiv Sverigeturné i höst. ”20 år senare” är en show full av magi, effekter, fingerfärdighet och humor. Här varvas minnesvärda nummer med illusioner som aldrig tidigare setts.

Med tusentals framträdanden i bagaget är det en rutinerad mästare vi får möta. Joe Labero bjuder generöst på sig själv, men spelar oss även förtrollande spratt. Labero är ju Labero.

Senaste halvåret har han genomfört inte mindre än 200 föreställningar i sitt nya hemland Australien. Efter turnén återvänder han dit. Missa inte chansen att se en världsstjärna på sin forna hemmaplan.

Biljetter kan du köpa på: Skellefteå turistbyrå.

Showen startar 20.00 på Eddahallen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons