Annons
SKELLEFTEÅ Fredag 25 november besöker artisten Skellefteå.">

Kapten Röd på Folkparken

class="alignnone size-full wp-image-7906" title="Kapten Röd" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/10/KaptenPressbild_1_2011_FotoJohanCarlén.jpg" alt="" width="468" height="140"/> SKELLEFTEÅ Fredag 25 november besöker artisten Skellefteå.

Annons

SKELLEFTEÅ Fredag 25 november besöker artisten Skellefteå.

Megafonen.nu kan avslöja att artisten Kapten Röd kommer till Skellefteå i slutet av november.

Det är den nybildade ”Scenen” som är arrangör. Scenen är Skellefteås nya plats för livemusik för såväl stora svenska artister som lokala band, enligt arrangören. Bakom projektet Scenen står Music United som består av musikengagerade Skellefteåbor.

Kapten Röd slog igenom 2007 och deras andra album som släpptes i juni 2011 är minst sagt välspelat på radio och Spotify.

Mer information om projektet Scenen kommer senare.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons