Annons

Frosten slog till igen.

Annons

Inatt har det varit kallt igen och på morgonen så låg det ett tjockt täcke med frost överallt.
Jag har inte haft tid att ta in örterna och rabarbern i trädgården men idag ska det bli av!  Blasten bara låg ner på backen så det är verkligen läge idag. Inte imorrn..
Själva rabarberna var lite frusna endel nu när jag var ut och tog dem, men jag tänker att det inte är nån fara om man tar in dem och fryser ner dem direkt. Jag fick alltså 3 omgångar rabarber i sommar som jag kunde skörda! Här upp så har vi ju betydligt kortare sommar än i södra Sverige, så 2 skördar på rabarbern blir det men oftast inte mer. Så härligt att gå ut, den 12:e oktober (snön brukar ha fallit redan här) och skörda färsk rabarber och örter, även om det nu var i senaste laget.

Rabarber oktober

Vad ska jag göra med dem? Efterlyser världens godaste recept med rabarber!
Och vad skulle ni tycka om en tävling på bloggen där man kan vinna nåt mer än äran?
Gilla på ”gillaknappen” om det är en bra idé om du inte vill skriva en rad i kommentarerna.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons