Annons
SKELLEFTEÅ Frida Selander gästar Skellefteå i helgen.">

Skön livemusik på Coasters

class="alignnone size-full wp-image-7494" title="Frida Selander" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/09/Frida-Selander-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="299"/> SKELLEFTEÅ Frida Selander gästar Skellefteå i helgen.

Annons


Foto: Sara Lindquist

SKELLEFTEÅ Frida Selander gästar Skellefteå i helgen.

Frida Selander ger sig ut på en Sverigeturné som tar henne och bandet från Malmö till Skellefteå där hon spelar på Coasters 9 september.
Sävarmusikern och en av David Sandströms ständiga vapendragare har varit flitigt med att ge ut skivor som ofta vunnit kritikernas hjärtan. Det åttonde och senaste albumet ”Try Again Baby” släpptes i mars och har genererat spelningar på bland annat Storsjöyran, Stockholm Pride och i Nyhetsmorgon. Med på turnén är trummisen Oskar Sandlund, gitarristen Johan Lindberg och basisten Lars Eriksson.

Det blir Frida Selanders andra spelning i Skellefteå i år.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons