Annons

Årgångsglöggen från Blossa -Arabica!

Annons

Nu finns den att förbeställa för den som vill, på Blossas hemsida.
Trots att jag är en riktig glögg-lover så litar jag på att det finns kvar den dagen den kommer till butik. Känns lite som att smaken kan vara riktigt dålig, eller helt fantastisk.
Jag väntar aldrig till december med att dricka glögg, det är bara tramsigt tycker jag. Snart har jag med andra ord smakat den och då ska ni få veta vad jag tycker.

Blossa 2011

Blossa 11 Arabica

13N54’20.11”89W43’33” Mellanamerika. Högsommar. Temperatur: 32°C. Luftfuktighet: 87%. Vidsträckta plantager vilar i skuggan på kaffeodlingen Finca Las Delicias, El Salvador. Arabicaträd sträcker sig mot solen. Samtidigt i Sydeuropa: Eftermiddag. Lätt bris. Solmogna druvor slumrar i tunga klasar på vinodlingarnas sluttningar. Tre sorter väljs omsorgsfullt ut för att förädlas och färdas långt bort. Sverige. Temperatur: -10°C. Rimfrost. I den nordliga midvintern sker det omtumlande mötet; två vita viner bryter av mot den rundade Arabicasmaken, medan det tredje förstärker kaffets karaktär. En ny upptäckt. En förening av mörkrostad elegans och BLOSSA starkvinsglögg.

Varunr: Pris: 89kr. Volym: 750 ml Alkoholhalt: 15%

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons