Annons
SKELLEFTEÅ Den årliga "stugsista" är nu på lördag i Byske.">

Sista festen för detta år

href="http://www.megafonen.nu/noje/sista-festen-for-detta-ar/"> SKELLEFTEÅ Den årliga "stugsista" är nu på lördag i Byske.

Annons

SKELLEFTEÅ Den årliga ”stugsista” är nu på lördag i Byske.

Efter varje säsong på campingen i Byske så firar man detta med en ”sista helg” för hela campingen och alla gäster, samt gäster som inte bor på campingen. Tidigare år så har man alltid haft denna ”stugsista-fest” sista helgen i augusti, men i år så är den flyttad.

– Det stämmer vi har kommit överens med campingen och flyttat den en helg tidigare, säger Bozan, arrendator till lanternan och fortsätter.

– Vi flyttar den för att inte krocka med matfesten, som det har gjort de senaste åren, och för att det förhoppningsvis ska finnas lite sköna sommarvindar kvar, säger Bozan.

Vad händer under kvällen?

– Vi kan, tillsammans med campingen, stolt presentera ett kanonband som kommer direkt från Gävle, nämligen Midnigt Express, berättar Bozan.

Midnight express har tidgare besökt Skellefteå vid några tillfällen och dragit fulla hus och bjudit på ett grymt bra drag uppe på scenen. Det blir förhoppningsvis en repris på detta denna kväll.

Det kommer även att finnas en DJ som kommer att spela partyhits mellan bandets spelningar under kvällen.

Ny placering på öltältet

Varje år ställer man upp ett stort öltält, som tidigare har stått borta vid café biscaya. Men i år kommer detta tält att finnas i direkt anslutning till Lanternans bakgård mot stranden.

– Det stämmer, vi vill samla allt party till en och samma plats, så det ska vara enkelt för gästerna att mingla med alla, säger Bozan och fortsätter.

– Vi kommer även att bjuda på underhållning i tältet denna kväll. Det är byskegrabbarna Classe och Micke som kommer att stå för den härliga musiken i tältet redan från klockan 16.00, berättar Bozan.

I vanliga fall skulle man få betala dyra pengar i entré för en sådan tillställning, men denna kväll kommer campingen och Lanternan bjuda på all underhållning.

Partyt håller på till klockan 02.00. Kom i tid för det brukar bli fullsatt rätt tidigt.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons