Annons
SKELLEFTEÅ Mollys bjuder bland annat på denna kvinnliga DJ.">

Mollys fortsätter satsa

class="alignnone size-full wp-image-7166" title="Moa Turander" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/08/Moa-t-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="247"/> SKELLEFTEÅ Mollys bjuder bland annat på denna kvinnliga DJ.

Annons

SKELLEFTEÅ Mollys bjuder bland annat på denna kvinnliga DJ.

Om någon ska ha en eloge för sina satsningar och engagemang för Skellefteås nattklubbsliv, så är det Mollys på torget, De kämpar och står i och försöker hela tiden se till vad vi gäster vill ha. Nu i Augusti har de verkligen överträffat sig själva och bokat massa härliga koncept med flera olika DJ:s som kommer från olika delar av landet, bland annat en kvinnlig DJ från Norge kommer på besök.

Här följer lite information om vad som komma skall, vill ni veta mer så hänvisar vi till mollys hemsida.

Nu i helgen, 6:e Augusti, kommer det populära konceptet ”måste dansa” tillbaka och denna gång är det Stockholms DJ:n, DJ Quality, som ska erövra dansgolvet på Mollys och se till att det formligen kokar.

Den 12:e Augusti intar Dj polarbear mollys scen och drar igång en egen according to kväll. Polarbear är nog mest känd från årets stadsfest i kafelino tältet på trädgårdsgatan, där han formligen röjde på ordentligt med sin housebag. Nu är tanken att han ska bevisa att han klarar av att leverera en galen nattklubbskväll i Skellefteå på Mollys.

Dj Johanna, från Skellefte södra, kommer till Mollys den 19:e augusti och klassas som den absolut bästa kvinnliga DJ:n från Norrland. Johanna kommer framför allt att bjuda på urban vilket innebär att ni kommer få höra riktigt svängig rnb, hiphop, dancehall och annat som gör att man inte kan stå still.

Golden club återkommer den 20:e augusti, efter ett litet sommaruppehåll, och bjuder denna gång på DJ Patrik ”pajo” Jonsson. Han kommer att spela det bästa från förr, och även visa hur musikvideon såg ut.

Nu till den kanske mest häftiga bokningen under augustimånad på Mollys, Female DJ Revolution Summer Tour 2011.  Natalia Barbin är Norges kanske mest lysande kvinnliga DJ-stjärna just nu. Tillsammans med det svenska stjärnskottet Moa Turander spinner de skivor som får dansgolven runt om i Skandinavien att koka. Till deras hjälp har de även den gamla Idol- och Melodifestivalstjärnan Sibel, som lägger på lite vocals under tiden de spelar under kvällen. Detta sker den 26:e augusti.

Detta är bara några av de kommande arrangemangen under augusti månad. Så gillar du att dansa, ha kul och vill gå ut och ”klubba” så är det mollys som gäller i Augusti!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons