Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-20/"> SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 27.

Emilia Lindgren, 21, Göteborg (från Skellefteå)

– På fredag hade jag tänkt hänga i Boviken med resten av Skellefteå, kolla på beachfotboll och samtidigt undvika att få en boll i skallen.

– På lördag spenderas dagen på precis samma sätt som fredagen och på kvällen hatar vi att Boviken inte styrt upp något öltält i år och anordnar en egen fest istället. Alla taggade!

– Söndagen är det vanlig söndagsångest ända tills jag kommer på att jag fortfarande har semester och kan må bra igen!
sög ju! men nu ändrat iaf=)


Johan Lindberg, 19 snart 20, Skellefteå

– På fredag ska vi ha en liten get together, jag och mina vänner. Blir nog lite skumpa i det förhoppningsvis solvänliga vädret.

– Lördagen blir något liknade fast lite mer all in. Kröök som man säger i mina umgängeskretsar.

– Söndagmorgonen blir tung, säkert superbakis osv. men måste upp vid 09 för att signera min nya bok ”att snusa blöta snusar”. Boken bygger mycket kring citat av markus lundgren. men ni är välkomna kring 0930. Snus finns till förfogan


Hanna Johansson, 21, Skellefteå

– På fredag blir det nog att mysa med tjejerna på bio eller en fika, något alkoholfritt alternativ iallafall! På lördag är det jobb och direkt efter det åker jag till Skåne för att hälsa på min familj och gå på Falsterbo horse show hela söndagen.


Angelica Lundberg, 22, Skellefteå

– På fredag ska jag sola och bada. Förmodligen i Boviken eller Falkträsket. Sen på kvällen är det jobb och därefter någon bra film.

– Lördagen kommer att spenderas i Boviken och kolla på strandfotboll. Hoppas på mycket folk och bra väder. Kvällen är obestämd än, Lanternan/Allstar förmodligen.

– På söndag blir det att sova ut och sen slänga sig i solstolen med en bra bok. Kvällen avslutas med spinning och bodypump på friskvårds innan en ny arbetsvecka.


Mattias Jönsson, 21 år, Skellefteå

– På fredagen hoppas jag på gött väder och då blir det mest troligt sol och bad. På kvällen funderar jag och mina vänner på att köra en paint ball-runda.

– På lördag vill jag ha samma fina väder. Då ska jag ut till Boviken och se lite strandfotboll. På kvällen kan det bli en öl eller tio. Allt som allt en schysst helg.Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons