Annons

Skryt-Frukost

Annons

Jag har sån tur som har en pappa.
Han är bra på många vis.
Han har byggt en stuga på det soligaste stället i Lappland.
Han har även byggt en rad andra grejer bredvid och till stugan, bland annat en rök.
Nu är han inne på version 2.0 sedan några år (eller är det 3.0?).
Version 1.0 är riven för numera är det bestämt att han bara får bygga nåt som ska stå på tomten om han river nåt först. Jag har förut berättat om den ”Ryska BBQ” som är på G att växa fram nu i sommar och det var en annan grillplats som fick ge upp till förmån för den.

För några dagar sedan fick vi rökt sik och rökt abborre skickat till oss från honom, direkt från röken. Inte bara så lite lyxigt, för är det nåt han verkligen kan så är det att röka fisk och kött. Supergott!
Tack pappa!

Rökt sik

Pappas rökta sik på hårdbröd.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons