Annons
SKELLEFTEÅ Succén "According to" är tillbaka ikväll på Mollys.">

”Jag älskar det jag gör”

class="alignnone size-full wp-image-6716" title="Anton Lundberg" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/06/bildSV.jpg" alt="" width="468" height="220"/> SKELLEFTEÅ Succén "According to" är tillbaka ikväll på Mollys.

Annons

SKELLEFTEÅ Succén ”According to” är tillbaka ikväll på Mollys.

Ikväll kommer det bli extra drag på dansgolvet lovar kvällens DJ, Anton Lundberg.

Anton är en utfluggen Skelleftebo, som har hittat tillbaka till stan igen. Han har haft några år i vår vackra huvudstad, som bland annat nöjeskonsulent på en nattklubb i nacka. Han har även spelat på diverse ställen runt om i landet och har nu med sig en stor ryggsäck med erfarenhet och intryck från andra städer och ställen, som han vill förmedla till oss i Skellefteå.

– Ja det stämmer, jag tycker att det är så kul med Mollys satsning på ”According to kvällarna”, och jag vill själv bidra med nya intryck från andra städer där jag har varit och spelat, säger Anton och fortsätter.

– Det är kul att Mollys vågar utveckla nattklubbslivet i Skellefteå, med olika musikstilar och människor som brinner för det de tycker om.

Vad är din grej ikväll då?

– Jag vill skapa ett grymt drag, med händerna i luften stämning, berättar Anton och fortsätter.

– Temat för kvällen, från min sida, är att öka tempot hela tiden. Det kommer att bli ett jävulskt drag.

Alla, eller rättare sagt många, DJ:s spelar nuförtiden mycket housemusik, varför ska man komma och lyssna och dansa till dig?

 – Jag älskar det jag gör, säger Anton och fortsätter.

– När man kommer och ser mig spela, så kommer man inte att glömma bort att jag har varit där.

Ja ikväll trummas det ännu en gång på med de populära housekvällarna på Mollys, de tidigare kvällarna har blivit fullsatta tidigt, så se till att komma i tid, så att även du kan släppa loss ordentligt på dansgolvet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons