Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-17/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 20.


Emmeli Lindkvist, 18, Skellefteå

– På fredag stiger jag upp tidigt för ett besök på stan eftersom vi har turen att vara lediga från skolan. Sen blir det full fart hem för på kvällen ska vi fira att jag äntligen fyllt den underbara åldern 18. Så till middan får jag besök av några partysugna tjejer och vart vi far senare det får vi se då.

– På lördag blir det säkert en lunch i stan för att prata om gårdagens bravader. Kvällen blir nog rätt lugn men om jag får bestäma så skulle jag gärna vilja gå ut och kanske ta ett glas vitt eller två.

– På Söndag blir det att återhämta sig så mycket som det går för att sedan ladda för den kommande skolveckan. Ska även jobba senare på kvällen. Med andra ord så kommer det bli en sjukt bra helg!


Alexander W Berglund, 23år, Skellefteå.

– Fredagkväll så är schemat blankt men jag har föreställt mig en kväll som badar i lyx och varför inte utgång på något av stans uteställen?

– På lördag firar jag och min flickvän Julia 52 månader. Och det ska firas ska ni allt veta, ingenting är spikat än men varför inte besöka Piteå och kolla in vad dom har att erbjuda på nöjesfronten.

– På Söndag blir det flyttstädning då det ska packas kläder och krimskrams för att sedan magisineras. Att flytta är ingen lek och rekomenderas inte om man vill behålla hälsan i förvar.


Fanny Lövbom, 18, Burträsk

– Fredag jobbar jag på attityd till 5, sen kommer kvällen säkerligen bjuda på panik, tårar och mat.

– Lördag gör jag och tjejerna i klassen delprovet, som alla frisörer måste göra efter man gått ut skolan. Från 08.00 till 17.00 står vi och visar vad vi går för i olika moment. Vi siktar självklart mot toppen och går det vägen blir det ett väldans firande med både middag och champange!

–Söndag kommer jag förhoppningsvis vakna upp som lyckligaste tjejen i världen, panikpacka, väga väskan, ta ut mer än hälften, väga igen! På kvällen åker jag nämligen till turkiet och steker i en veckas tid.


Malin Lundberg, Skellefteå

– Jag kommer tillbringa hela fredagsmorgonen, dagen samt kvällen på jobbet. Om någon fortfarande är vaken när jag slutar så blir det förmodligen film och massa onyttigt.

– På Lördag ska jag också jobba men bara till 4 så det spelar mindre roll, bidrar helldre till att jag faktiskt tar mig upp och gör något nyttigt av dagen. Efter jobbet ska jag hem till mina föräldrar och äta och på kvällen blir det kalas/ inflyttningsfest för en vän i Ursviken.

– På söndag tänker jag sova länge och förmodligen tillbringa någon timme på friskvårds innan jag åker vidare till jobbet.


Fanny Lindmark, 20, Skellefteå
– Kommer att bosätta mig på biostaden hela helgen för att jobba, så kom gärna förbi och se en rulle eller två!– Förutom det så tänkte jag kanske hinna med en fika på stan med någon trevlig brud.– På lördag hörde jag även rykten om utgång och i väntan på en Megafonenfest nr 2 så gissar jag på att det blir allstar som gäller;)

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons