Annons

Back in business!

Annons

Vi har haft härliga soliga dagar i stugan, man kunde nog inte be om bättre!

Sooooft!

Tårtan jag gjorde till påskens 1-årskalas tyckte inte alls det var nån god idé att köra på grusväg. Den sjönk ihop lite och var inte alls så perfekt slät och rak som den var innan vi åkte när vi skulle äta den.
Lilla födelsedagsbarnet tyckte den var jättegod och det är väl det som räknas antar jag även om perfektionisten i mig tycker det är lite jobbigt att visa bilden här när jag vet att den var fin dagen innan.
”Tårtfatet” kan ni ju glömma att ni ser också.

Lykke 1 årLykke 1 årLykke 1 år

Här hemma har våren kommit med stormsteg och jag håller som bäst på att förbereda och klura ut hur jag ska gräva mitt trädgårdsland.
Det blev ju inte av förra året för på våren då var jag höggravid och på hösten bröt jag armen..
Men nu är jag redo!
Pallkrageland blir det, och om jag får tag i nog många pallkragar så blir det 6 lådor att odla i, annars blir det 4. Underbart!
Sitter du på några bra tips och råd vill jag gärna höra dem!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons