Annons
SKELLEFTEÅ Och Erik Hassle klar till Stadsfesten.">

Stora scenen på torget

href="http://www.megafonen.nu/noje/stora-scenen-pa-torget/"> SKELLEFTEÅ Och Erik Hassle klar till Stadsfesten.

Annons

SKELLEFTEÅ Och Erik Hassle klar till Stadsfester.

Stadsfesten i Skellefteå har gjort klart med Erik Hassle.

– Med ytterligare en radiohit (”Standing Where You Left Me”) i bakfickan, jobbar Erik nu i studion tillsammans med Jocke Berg & Martin Sköld från KENT. Den 23 mars kommer mini-albumet ”Mariefred Sessions” varifrån den nya hiten ”Are you Leaving” hämtats. Den ständigt aktuella 21-åringen från Katrineholm är i Sverige nu för ett antal spelningar innan han ger sig ut i världen igen, skriver Stadsfesten i ett pressmeddelande.

Lyssna på Erik Hassle – Don’t Bring Flowers här

Även bandet DuoJag kommer att komma.

– Duo Jag med sin blandning av musikalitet och charm tagit sig till den absoluta eliten inom sin genre. Det som 1990 startade med två långhåriga killar samt två akustiska gitarrer har idag förvandlats till ett 4-mannaband med ett starkt gemensamt mål: att underhålla.

Och som Megafonen.nu berättade om för ett par veckor sedan är hela området tvunget att göras om på grund av utbyggnaden av Stadshotellet. Nu är det klart att det stora scenen kommer att hamna på torget för att klara av publiktrycket. På torget kommer även ett restaurangland uppstå.

Dessutom tillkommer två nya restaurangland i området. Ett på Storgatan och ett på Strandgatan nere vid älven.

HÄR kan ni ladda ner den fullständiga festivalkartan.

.

TIDIGARE: 9/2 – Var får Robyn plats?

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons