Annons
SKELLEFTEÅ På T-shirtstore kan du köpa biljetter till balen.">

Balbiljetterna släpps idag

class="alignnone size-full wp-image-2045" title="Balen 2010" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/06/balen2010.jpg" alt="" width="468" height="200"/> SKELLEFTEÅ På T-shirtstore kan du köpa biljetter till balen.

Annons

SKELLEFTEÅ På T-shirtstore kan du köpa biljetter till balen.

Tisdag från klockan 10.00 kan du köpa de efterlängtade balbiljetterna. Man kommer även att kunna köpa biljetterna till de två stora studentfesterna som kommer att äga rum på Stadshotellet.

Det är sedan en längre tid klart med att balen ska vara på Stadshotellet. Fjolårets blev en succé med bilkortege och lång promenad genom stadsparken, middag på Johanna i Parken och som avslutning bjöds det på dans och en konsert av de USA-aktuella Movits uppe i gamla Station8:s lokaler.

Nyheter för i år är att man kommer att knyta ihop ett studentpaket med balen och två tillhörande festerna. Den ena festen kommer att äga rum den 27:e maj och är ett preparty till studenten. Den andra festen kommer att äga rum på själva studentkvällen den 10:e juni. Balen är den 7:e juni.

På T-shirtstore, inne på Citykompaniet, kan man alltså från tisdag köpa både studentpaketet och även biljetter för de enskilda kvällarna.

Vill du gå på bal och fest, så får du snabba på, dessa biljetter brukar snabbt bli slutsålda.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons