Annons

Alla Hjärtans dag

Annons

I helgen har jag varit i inlandsskogarna och ätit gott, umgåtts med trevligt folk och bara softat! Underbart skönt och välbehövligt. Men nu är vi tillbaka till verkligheten igen.

14:e februari.
Jag förstår de som kan känna sig bittra  en sån här dag.
Jag kommer ihåg på gymnasiet när man kunde köpa röda rosor via skolan på nåt vis till alla hjärtans dag, kommer inte ihåg om det var elevrådet som höll i det eller hur det gick till men… Hur som helst så kunde man skicka och få rosor mellan alla gymnasium i Skellefteå.
Dessa rosor blev utdelade under lektionstid, av vem kommer jag inte heller ihåg, om det var klassens ordningsman eller nåt.
Varje år önskade man så klart att man skulle få en ros, helst av HONOM, men en ros från vem som helst gick bra. Bara man inte blev utan.
Rosorna delades ut, vissa fick flera och andra fick inga.
Jag kommer ihåg att varje år tyckte jag det var lika hemskt som roligt att få rosor.
Att se de stackars besvikna som inte fick några och själv fick man. De sa att de inte brydde sig och att det var töntig, men jag fattade väl visst att det spelade roll. Det gjorde det ju för alla.

Det var på gång att de skulle ta bort den här rosgrejen på gymnasiet när vi gick trean men vi protesterade som bara 18-åringar kan och det var kvar ännu ett år sen skulle det läggas ner när vi slutade på grund av att det var orättvist.

Tulpaner

Jag tycker inte att man behöver en särskild dag för att ge någon blommor, en extra kram eller fina ord. Jag uppskattar ännu mer när en sån gest kommer från hjärtat än på en speciell dag.
Däremot så dissar jag inte Alla Hjärtans dag för det, det är ju bara en dag TILL som man ska vara söt mot varandra ♥

Jag har gjort Hallon Cupcakes till min familj idag som de ska få istället för en sak eller blomma. Gott!

~

Cupcakes hallon

De här är från Leilas ”A piece of cake”, ett vanligt grundrecept på cupcakes. Jag gjorde en Hallonfrosting som jag fyllde cupcakesen med istället för att breda ovanpå. Sen klädde jag dem i Sugarpaste och Flowerpaste. Enkelt och gott!
Ha en skön kväll och har du ingen att mysa med så unna dig själv något trevligt och gott. Det behöver alla!

//Suss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons