Annons
SKELLEFTEÅ Vi söker vimmelfotografer och webbutvecklare.">

Vill du jobba med oss?

href="http://www.megafonen.nu/noje/soker-nya-medarbetare/"> SKELLEFTEÅ Vi söker vimmelfotografer och webbutvecklare.

Annons

SKELLEFTEÅ Vi söker vimmelfotografer och webbutvecklare.

Vimmelfotograf

Vi på Megafonen.nu söker vimmelfotografer. Du ska vara social, framåt och över 18 år. Och så gör det inget om du har lite känsla för foto också. Skriv lite om dig själv och varför just du skulle passa som vimmelfotograf. Skicka informationen till info@megafonen.nu. Skriv ”Vimmelfotograf” som ämne.

Arbetstider: Oftast fredag- och lördagkvällar.
Lön: Enligt överenskommelse.

Frilansande webbutvecklare

Vi söker dig som har bra koll på WordPress och skulle tycka att det vore kul att hjäpa oss att vidareutveckla Megafonen.nu för att bli ännu bättre. Skicka ett mail till info@megafonen.nu där du berättar om dig själv och vad du tidigare gjort. Om du har egen firma är det ett stort plus. Skriv ”Webbutvecklare” som ämne.

Lön: Per uppdrag eller per timme, enligt överenskommelse.

Nöjesmegafonen i Skellefteå AB, Megafonen.nu, startades i slutet av mars 2010 av Magnus Lindkvist och Peter Ziolkowski. Megafonen.nu är det självklara valet för Skellefteåbor som vill söka information om vad som händer och är på gång i Skellefteå. 2010 blev Megafonen.nu nominerad till Årets Marknadsförare av Marknadsföreningen i Skellefteå.  Läs mer om Megafonen.nu här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons