Annons
SKELLEFTEÅ Den 7:e juni 2011 är det studentbal i Skellefteå igen.">

Förberedelserna har startat

href="http://www.megafonen.nu/noje/forberedelserna-har-startat/"> SKELLEFTEÅ Den 7:e juni 2011 är det studentbal i Skellefteå igen.

Annons

SKELLEFTEÅ Den 7:e juni 2011 är det studentbal i Skellefteå igen.

Just nu ligger snön vit och fin på marken och det är några härliga minusgrader i luften. Men det stoppar inte balarrangörerna, Den stora balen, och elevrådet SELMA, från att börja blicka framåt till nästa sommar.

I många år har balen arrangerats uppe på folkparken, men i somras var det ett byte av plats och lokal, nämligen Stadsparken och Restaurang Johanna i parken. Det  trodde många skulle bli trångt och omöjligt. Men det visade sig att det blev en fantastisk succé, kvällen igenom.

Det ordnades med lång och fin rödmatta genom hela stadsparken och ända in till Johanna i parken, men innan man fick entra den röda mattan fick man möjligheten att fläkta sig över parkbron där bilkortegen började.

Hårt under röda mattan
Under kvällen så bjöds det på middag och liveunderhållning av lulebandet Movitz. Även kvällens kung och drottning utsågs på plats.

Förra veckan träffades representanter från ”Den stora balen” och ”SELMA” och gjorde klart att det kommer att bli en favorit i repris.

– Vi har fått så mycket positiv respons om sommarens stora succé från alla som varit på själva balen, men även från andra som hade sökt sig till Stadsparken och fick avnjuta alla dessa fina människor för denna speciella kväll, säger David från Den stora balen.

– Vi kommer att göra några ändringar till nästa års bal, men i stort så är det ett riktigt bra koncept som vi kommer att finslipa tillsammans med SELMA för att alla ska trivas och få en minnesvärd kväll, meddelar David.

– Bland annat så kommer vi att se till att underlaget under den röda mattan ska vara hårt, så att inte tjejernas stilettklackar fastnar i marken när man ska gå, säger David.

Preparty i maj
Från Elevrådetssida, SELMA, så är man rörande överens om att sommarens koncept kändes helt rätt.

– Vi har bara fått positiva vibbar från årets bal. Studenterna har haft kul och det har känts helt rätt med lokalen och upplägget har varit mycket bättre än tidigare år, säger Sarah Åkerström, representant från SELMA, elevrådet.

Nu kommer det att planeras för fullt under vintern för att sätta de sista pusselbitarna på plats, innan biljetterna släpps i mitten på mars nästa år.

Nytt för nästa år är att man kommer att ordna ett preparty den 27:e maj på Station8, som kommer att gå i studentens tecken. Ännu en nyhet kommer att bli att det kommer att finnas möjlighet att boka hotellrum i samband med balkvällen.

Här kan ni se bilder från röda mattan och inne från festen, från i somras.

Till bilderna>

Här kan ni se filmen från årets bal.

Till filmen>

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons