Annons
SKELLEFTEÅ läs mer om vad mollys tänker göra i höst.">

Mollys satsar hårt i höst

class="alignnone size-full wp-image-2578" title="Mollys i Boviken" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/07/468_mollys_boviken.jpg" alt="" width="468" height="193"/> SKELLEFTEÅ läs mer om vad mollys tänker göra i höst.

Annons

SKELLEFTEÅ  läs mer om vad mollys tänker göra i höst.

Inför den kommande höststarten så har vi på megafonen tagit tempen på några lokala krögare, och först ut är mollysgänget.

Hur har sommaren varit?

– Den har varit både impulsiv och lugn, säger Tobias norrfors en av delägarna i mollys och fortsätter. Nattklubben har varit stängd under juli månad, och då har vi storsatsat på ett öltält på Stadsfesten och även ett beachtält i boviken, under Nordic light beach soccer.

– Båda satsningarna har varit grymt roliga att jobba med, berättar Tobias och fortsätter. Ute i boviken kunde vi inte få det bättre, Kanonväder, härlig stämning och massor med folk. Sedan ska vi inte glömma bort att vårt coverband The buddies, levererade kanonstämning på sina spelningar på både stadsfesten och i boviken, vilket bidrog till att det blev succé under båda arrangemangen.

Inför hösten så har mollys många satsningar på gång, som kommer att avlösa varandra. Vi låter Tobias berätta lite mer själv.

– Till att börja med så har vi till helgen ett nytt koncept på fredag och ett nygammalt på lördag. Om vi börjar med fredag så är det ett renodlat Hip hop koncept, som vi ska dra igång. Vi har fått massor med önskemål från våra gäster att köra ett sådant koncept, och det ska vi nu göra för att testa om det slår väl ut. Vi har tagit hit en grym DJ från Umeå, Dan Wiklander, som är specialist inom denna genre.

Tobias fortsätter entusiastiskt att berätta om lördagens återkomst av Club 40.

– Givetvis ska vi fortsätta det succéartade konceptet Club 40, från i våras, som även det är en önskan från kroggästerna i Skellefteå.  I detta koncept så kommer vi att jobba hårt med att boka Dj legender från förr, som ska spela sköna hits som man kommer ihåg.

Tobias fortsätter att berätta att nästkommande helg, är lite hemlig än så länge, så han meddelar att ni ska hålla utkik efter mer info om detta.

Tredje helgen i september innebär Coverclub på Mollys, så även denna gång.

– Vi kommer att köra en favorit i repris från i somras. Vi ställer de fantastiska vännerna, The buddies på scenen, som kommer att leverera en kanonstämning, garanterar Tobias.

Sista helgen i månaden på Mollys brukar innebära Cabaré, och det kommer det även att göra denna höst. En ny cabaré är på schemat och det är bara att börja boka bord, så att man kan få sig en glimt av dessa duktiga talanger på scenen.

Mollysgänget vill även tipsa om John Houdi, Skellefteå magikern, som kommer hem till rötterna och ska bjuda på en magisk show i oktober månad.

– Passa på att boka bord till showerna redan nu innan det är försent.  För att boka bord på Mollys ringer ni 0910-33224,meddelar Tobias.

Allstars öppnar nu till helgen för första gången i Skellefteå, Vad tycker ni på Mollys om denna satsning?

– Vi välkomnar denna satsning, roligt att det kommer en stor aktör till torget, som kan röra om i grytan lite grann, säger Tobias.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons