Annons
SKELLEFTEÅ Under Stadsfesten kommer Skellefteborna att få bekanta sig med en nykomling bland nöjestälten. Mollys tar klivet upp till markplan.">

Mollys tar klivet till markplan

class="alignnone size-full wp-image-2302" title="mollys_mark" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/07/mollys_mark.jpg" alt="" width="468" height="176"/> SKELLEFTEÅ Under Stadsfesten kommer Skellefteborna att få bekanta sig med en nykomling bland nöjestälten. Mollys tar klivet upp till markplan.

Annons


Grabbarna som ska fixa festen i Mollys tält på Stadsfesten. Foto: Magnus Lindkvist

SKELLEFTEÅ Under Stadsfesten kommer Skellefteborna att få bekanta sig med en nykomling bland nöjestälten.

Mollys tar nämligen klivet upp till markplan och ska se till att erbjuda alla partysugna Skelleftebor ett underhållande alternativ onsdag till lördag under stadsfesten.

Bland underhållningen som kommer att levereras hittar vi bland annat blueslegenden i Rich harper från USA. Han kommer att spela torsdag till lördag under kvällstid.
– Men inte nog med det, säger Tobias norrfors, en av arrangörerna och fortsätter glatt:
– Vi vill att folk ska ha kul, därför ökar vi på underhållningen ännu mer. På onsdag och torsdag kommer Skellefteås finest: The Buddies att spela både dagtid och kvällstid. På torsdagskvällen kommer The Buddies att alternera med Rich harper.

– Det tar dock inte slut där. Vi kommer även att bjuda på ännu ett coverband som heter Over & Out. De kommer att spela på fredag och lördag, både dagtid och alternera med Rich Harper kvällstid.

Detta band består av professionella musiker från både Skellefteå och Umeå. De spelar bland annat 70-talsdisco, party, soul och hårdrock.
Norrfors inflikar snabbt:
– Bli inte förvånade om det dyker upp en och annan ny topplistelåt under kvällen också.

Vill man äta en bit mat kommer det att gå alldeles utmärkt. I samarbete med Vitbergsrestaurangen kommer både lunch och middag att serveras, vad sägs om denna meny:

Chipotlemarinerad vitbergsbiff med bearnaise-/BBQ-sås och potatissallad.
eller
Gravadlax med potatissallad och hovmästarsås.

Börjar det vattnas i munnen ska ni se till att boka bord så att även Ni får en plats i Mollys tält under Stadsfesten. Ring 0910-33224.
– Vi kommer inte att vara det största tältet på stadsfesten, men vi lovar att göra allt för att vara roligast, säger Norrfors.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons