Annons

Det där vädret.

Annons

Motivationen att blogga när solen steker ute är hyfsat låg kan jag tala om. Jag märker det även på mina blogg-medarbetare här på Megafonen, vilket visserligen gör att jag slipper skämmas ensam 😉

Jag älskar sommaren och värme är det bästa jag vet!

Jag älskar solen och när det steker ordentligt.
Jag fattar inte folk som gnäller när det är kallt, när det snöar och när det töar, när det steker  och när det regnar och sen igen när hösten kommer. Allvarligt talat, sluta gnälla!  För en del verkar vädret alltid vara fel hur det än är.

Det har hänt en hel del sen sist inte minst i matväg.
Midsommarhelgen och vi har firat pappa som fyller 60 år i år, i helgen. Samma helg passade två till ur familjen på att fylla år.  Mycket praktiskt. Jag återkommer med lite tårtrecept och dylikt ikväll för nu ska jag och mina 3 kiddos ut till havet och njuta av solen!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons