Annons
SKELLEFTEÅ Ungdomar med problem som akne, fet och blank hud finns det gott om. Vi är många som har upplevt det och det är allt annat än kul.">

Rätt start för ung hud

class="alignnone size-full wp-image-2268" title="Clean" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/06/clean_2.jpg" alt="" width="468" height="143"/> SKELLEFTEÅ Ungdomar med problem som akne, fet och blank hud finns det gott om. Vi är många som har upplevt det och det är allt annat än kul.

Annons

SKELLEFTEÅ Ungdomar med problem som akne, fet och blank hud finns det gott om. Vi är många som har upplevt det och det är allt annat än kul.

Man provar det mesta hemma, man försöker torka ut finnar med tandkräm och sprit, man struntar i att tvätta sig, man smörjer aldrig in sig, allt som är fett är den värsta fienden för den som har problemhy. Man täcker med foundation som inte är bra för huden, puder som mattar ner, och problemen blir oftast bara större.

Dermalogica har nu lanserat en serie för tonåringar, clean start by Dermalogica. Serien är speciellt framtagen för de problem som en tonårshud brottas med. Man jobbar i 3 steg i sin hemmabehandling: rengöra, punktbehandla och sedan skydda. Clean start by Dermalogica inriktar sig mest på att återställa och behandla de specifika problemen som drabbar en tonårings hud. Mycket handlar om att komma in i bra hudvårdsrutiner redan i ung ålder.

Vi på Ego märker ett större & större behov av produkter för unga. Det får inte vara för dyrt, det får inte bli för mycket produkter och inte heller för svårt att använda hemma. Clean start by Dermalogica är lösningen på tonåringarnas hudproblem. Det är totalt 8 produkter i hela serien + ett startkit, produkterna fokuserar på att matta ner huden, minimera blemmor och akne, samtidigt som det inte ska torka ut huden.

Själv har jag redan fått två favoriter, smart mouth lip shine som håller läpparna mjuka, skyddar och återfuktar, jag gillar också ansiktsvattnet all over clear som håller huden matt och motverkar orenheter. Sprayen är uppfriskande och kylande, fräsch.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons