Annons

26/2 – Vimmelbilder från Catwalk på Scandic i Skellefteå

BILDSPEL På onsdagskvällen var det Catwalk för hela slanten i Skellefteå! Hela filmens ensemble fanns på plats för en äkta Catwalk på Scandic efter att filmen visats för tre fullsatta salonger.

Kvällens tema som lyftes fram av bland annat Pär Johansson var att människor med funktionsvariation också kan ha riktiga jobb och drömmar som går att förverkliga.

Glada Hudik-teatern är Sveriges största mångfaldsinitiativ och består av en teatergrupp med utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare. Målet med verksamheten är att alla ska få göra det man är bra på och att skapa en utvecklande och meningsfull verksamhet för personer med funktionsvariation.

Filmen catwalk spelades in efter att Emma skrivit ett brev till Pär Johansson och berättat om sina drömmar att bli fotomodell och gå på Catwalk. Det var början på en resa som tog dem hela vägen till New York under fashion week. ICA stiftelsen har bidragit till att göra resan och inspelningen av filmen möjlig.

ICA och Glada Hudikteatern har sedan länge ett samarbete, och i Sveriges ICA-butiker arbetar över 1000 personer med funktionsvariation.

Läs och se mer om Catwalk här »

Foto: Anna Åström


SPONSRAT INLÄGG: Detta galleri är ett sponsrat inlägg från Ica Kvantum i Skellefteå.


Fler vimmelbilder

Annons
Annons
Annons